Læserinteraktioner

Kommentarer

 1. Rikke Jørgensen skriver

  Jeg kan godt forstå du savner din vovse, man kan ligefrem se, hvor nært knyttet, I er til hinanden❤jeg har i flere år benyttet mig af alternative behandler, med god virkning. Pt læser jeg stakkevis bøger omkring antiinflammatorisk kost, sindsygt spændende, og vil bruge dit udtryk lige så spændende som en god krimi som jeg også læser😉 mvh Rikke Jørgensen

  • Lise Grosmann skriver

   Rikke Jørgensen: Ja, det var vi, Bobby og jeg. Jeg har det med at blive nær med mine vovser <3
   Det er jo tåbeligt af læger at blive ved med at afvise effekt af alternative behandlinger. Som Pernille skriver, så er akupunktur i kategori ortodoks behandling i Kina efter tusindvis af års erfaring, mens det stadigvæk omgærdes med mistro herhjemme af mange læger.
   Prøv at google på drweil.com - han er jo om nogen foregangsmand og ekspert på antiinflammatorisk kost. Og ja, Rikke det er dæleme så spændende at udvide sin horisont og blive klogere - spændende som en god krime, som jeg også læser. <3 lise

 2. Pernille S skriver

  Er så glad for dette indlæg Lise. Dit eksempel med Bobby (han er SÅ nuser!) synes jeg viser med alt tydelighed at det er muligt at gå andre veje. Det ville da også alt lige være temmelig arrogant andet! Pudsigt at tænke på, at eks. akupunktur som i vores del af verden benævnes alternativ behandlig, i Kina anses som ortodoks behandling. Har en veninde som i Tyskland uddannede sig som heilpraktiker og bl.a. brugte homøopati i sine behandlinger med stor effekt.
  Udtræk fra rød solhat er en mikstur jeg har anvendt i årtier. Når en forkølelse viser sig, er en kur med Echinaforce et mirakelmiddel. Ved godt dette præparat ikke er potientieret til kun at indeholde “svingninger” fra det oprindelige produkt, men fortyndet i vand som jeg tager det, er det vel at betragte som homøopati?
  Fantastisk alle de bøger du har. Jeg susede straks hen til reolen, og fandt flere i din kategori. I sandhed en blog-dag ned ad memory lane! Tak for den tur! 🥰

  • Lise Grosmann skriver

   Pernille S: Hvis du har tid, så prøv at læse @rosakirstinekorsbek ‘s kommentar under teksten på Instagram, det er endnu mere overbevisende end Bobby.
   Ja, Tyskland er netop et af de lande, hvor man har arbejdet seriøst med homøopati. Og Kina og akupunktur…..det er jo sindsygt, at det stadig omgærdes med mistro herhjemme.
   Jeg sad og tænkte på Vogel’s Echinaforce, da jeg skrev og ledte og ledte i mit produktarkiv, om jeg ikke havde gemt en flaske, som jeg kunne fotografere, men det havde jeg så ikke. Men jeg må købe, for jeg plejer at have den i huset sammen med mine Urtepensil. I øvrigt kom jeg også til at tænke på Bach’s blomsterremedier, som jeg tror, at mange vil skrive under på har hjulpet dem.
   Skønt, at du susede i reolen, jeg kan tænke mig, at du også har pænt mange bøger. Du sidder nok og smiler nu efter at have været ad memory lane. Det er fantastisk at kunne google alting i dag, men der er noget særligt ved bøger. God aften kære <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få nyheder fra #grosmann

Tilmeld dig HER