Foto: Fuglebjerggaard
Bakterier indvortes og udvortes stjæler i øjeblikket mediebilledet. Der er ikke nogen ny viden i hverken fermentering eller raw food/faste, men jeg hylder bestemt, at der kommer fokus på respekt for de unikke kropssystemer, der skal holde os raske. Er der en, der har styr på det fra jord til bord, så er det Camilla Plum, så hvis du ikke er i gang med fermentering (jeg er ikke), så læs med HER hos hende og få ideer og opskrifter. Eller tag til Fuglebjerggaard og få noget at starte på. God lørdag alle sammen <3
Jeg ville ønske jeg var. Da jeg var barn, fermenterede min mor grøntsager i store krukker og hver dag indgik det i aftensmåltidet. Det var tider og det smagte skønt 😛
Lisbeth M: Du har sikkert også arvet nogle krukker og glas så, jeg har fra min svigermor, som var husmor på gammeldags vis – i høj grad af nødvendighed. Det var fra jord til bord/have til mave før det blev smart (; Og os, vi har bare noget til gode Lisbeth…
Har en veninde der har været til bageweekend – var det vist – hos Camilla, og det var meget organisk, lærerigt og livsbekræftende. Camilla var bestemt ikke bakterieforskrækket, mente min veninde, men mere hooked på det gode måltid og at leve livet, så det var ret anbefalelsesværdigt!
Eva B: Nej, jeg tror, det går på jævla vis, hvad det angår, og det synes jeg også, man kunne se i udsendelserne i TV. Men madglæden og livsglæden og bestemt også en enorm viden er jo dybt inspirerende.
Jeg er heller ikke igang med fermentering 🙂 Rigtig god weekend
Ja god weekend, alle sammen!
også rigtig god lørdag til dig sødeste Lise <3